1. TITULAR DEL LLOC WEB www.senenescoda.com

El lloc web pertany a Senén Escoda  amb domicili al carrer de la Concòrdia núm. 45, amb NIF 39903946G.

Poden contactar amb Senén Escoda  a través del telèfon +34 620 72 36 14 o per correu electrònic a l’adreça Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

_

2. OBJECTE

Mitjançant aquest lloc web s’ofereix principalment informació relativa a les fotografies, projectes i serveis de Senén Escoda Fotografia. També s’ofereix informació referent als esdeveniments, projectes d’interès, exposicions i actes.

 

3. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL

La totalitat d’aquest lloc web es troba protegit per les lleis espanyoles i internacionals relatives a propietat intel·lectual. L’autor del contingut del present lloc web és Senén Escoda com també és el titular de tots els drets d’explotació relatius a aquest lloc web i de totes les obres fotogràfiques que hi són incloses. Queda prohibida la reproducció (excepte la descàrrega temporal feta del lloc web al disc dur de l’ordinador de l’usuari o als servidors proxy), comunicació pública, transformació per qualsevol mitjà o procediment, o qualsevol altre acte que es faci amb la totalitat o part de la informació continguda en aquestes plataformes sense el permís previ i escrit de Senén Escoda amb la finalitat d'establir les condicions oportunes per a la seva utilització. S’entén autoritzat l’ús i la descarrega temporal del contingut de la informació sempre que sigui per finalitats privades.

 

4. RESPONSABILITAT EN RELACIÓ ALS CONTINGUTS

Senén Escoda rebutja la responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts del lloc web i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los o limitar-los de forma temporal o definitiva.

_

5. POLÍTICA D’ENLLAÇOS

Aquest lloc web pot contenir enllaços a d’altres planes web d’altres organitzacions. En cap moment aquests enllaços comporten control per part de Senén Escoda del contingut d’aquests llocs webs. En cas de què l’usuari detectés que algun d’aquests continguts pugui ésser contrari a la llei o que lesioni bens o drets d’un tercer poden dirigir la seva observació a l’adreça de correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. , amb la finalitat de poder anul·lar aquest enllaç o portar a terme les accions que corresponguin.

 _

6. DURACIÓ I MODIFICACIÓ

Amb la finalitat de millorar el servei o adaptar-se a la legislació vigent, Senén Escoda tindrà dret a modificar els aspectes i condicions estipulats en aquest apartat d’Informació Legal.

Senén Escoda  podrà donar per finalitzada o suspendre la operativitat d’aquest lloc web, sense haver d’indemnitzar als usuaris.

_

7. LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ

S’entén legislació aplicable a aquesta informació legal la legislació espanyola.

S’entendrà que en principi la jurisdicció competent en cas de conflicte és la de Barcelona.